Αρχική Σελίδα Νέα

Πώς μπορεί η ποιότητα των επιδείξεων των οδηγήσεων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας πλήρης οδηγημένη χρώμα επιτροπή για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας πλήρης οδηγημένη χρώμα επιτροπή για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Υπαίθριο οδηγημένο дисплейі жыл бойы өте жақсы жұмыс істейді 4 Сіздің, енді 8 метр сыртқы жарықдиодты дисплеймен 16 метр сияқты тағы бір үлкен өлшемді сатып алғым келеді.

—— Νίνα Litvinova από το Καζακστάν

Επιχειρήσεις 6 yıldan ișbirliği VAR, iyi bir fazla επιχειρήσεων του VE ortak, ben kazanmak kazanmak gibi için kazanmak, ben seninle το zaman istiyorum ișbirliği της yapmak ......

—— Arif Ali TEKTAS από την Τουρκία

Επίδειξη kalinya pertama Ini adalah untuk memasang yang dipimpin, dengan hati melatih saya Di pabrik Anda dalam pengoperasian Dan senang Anda pemeliharaan, juga Anda yang terima kasih untuk τηλεοπτικό rekam…

—— Luky videotron από την Ινδονησία

Έπεσε πολύ αξιόπιστος συνεργασμένος με σας, πραγματικά υπάρχουν μερικά προβλήματα αλλά βοηθήσατε λυμένος εγκαίρως, είναι εντάξει εγώ θα συνεργαστεί με σας .....

—— Marc Michaelson από την Αγγλία

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Πώς μπορεί η ποιότητα των επιδείξεων των οδηγήσεων
Πώς μπορεί η ποιότητα των επιδείξεων των οδηγήσεων

Με την εφαρμογή των επιδείξεων των οδηγήσεων σε όλα τα είδη τομέων, οι όλο και περισσότεροι άνθρωποι εξοικειώνονται με και αρχίζουν να τους χρησιμοποιούν. Πώς μπορούμε να κρίνουμε την ποιότητα των επιδείξεων των οδηγήσεων για να επιλέξουμε το καταλληλότερο προϊόν με μια υψηλή απόδοση δαπανών για μας; Βάσει της γνώσης των βασικών τεχνολογικών προτύπων τους, μπορούμε η ποιότητά τους από τις πτυχές της λειτουργίας και της απόδοσής τους.

Κατ' αρχάς, από την πτυχή της λειτουργίας τους, η βασική λειτουργία των επιδείξεων των οδηγήσεων είναι να παρουσιαστούν τα κείμενα, οι εικόνες και βίντεο στους ανθρώπους ενός μεγάλου ποσού. Το σημαντικότερο πράγμα είναι να γίνει μια πραγματική επίδειξη των υλικών. Επομένως, η υψηλή πίστη είναι απαραίτητη. Μπορούμε να βελτιώσουμε την πίστη μέσω της ρύθμισης των ακόλουθων τεχνολογικών προτύπων.

1 φωτεινότητα、

Ο βαθμός φωτεινότητας φέρνει στους ανθρώπους μια άμεση αίσθηση. Μόλις δούμε την επίδειξη των οδηγήσεων, μπορούμε να την αισθανθούμε. Μην θεωρήστε ότι όσο υψηλότερη η φωτεινότητα, τόσο καλύτερη η παρουσιάζοντας επίδραση. Η παρουσιάζοντας επίδραση εξαρτάται από τη χρησιμοποιώντας απόσταση περιβάλλοντος και εξέτασης. Για τις εσωτερικές επιδείξεις, είναι συνήθως για 1000nit. Για υπαίθριους, είναι συνήθως μεγαλύτερο από 6000nit. Για ημι-υπαίθριους, είναι συνήθως μεταξύ 2500nit και 5000nit. Οι αυτοί υψηλής ανάλυσης απαιτούν ακόμα τη χαμηλότερη φωτεινότητα, συνήθως για 100nit σε 300nit. Σε μια λέξη, η καταλληλότερη φωτεινότητα είναι αυτή που όχι μόνο κάνει τα ακροατήρια να δουν τις εικόνες σαφώς στα διαφορετικά περιβάλλοντα αλλά και δεν βλάπτει τα μάτια τους προσέχοντας για πολύ καιρό.

θερμοκρασία χρώματος 2、

Όταν τα χρώματα εικόνας δεν είναι τα ίδια όπως ή διαφορετικός με εκείνους των πραγματικών υλικών, η εικόνα θα χάσει την πίστη της. Αυτό συσχετίζεται με τη θερμοκρασία χρώματος της άσπρης ισορροπίας. Εάν οι άνθρωποι προσέχουν τις επιδείξεις των οδηγήσεων άμεσα, η κατάλληλη θερμοκρασία χρώματος της άσπρης ισορροπίας είναι 6500K σε 8000K. Εάν οι επιδείξεις των οδηγήσεων διαβιβάζονται από τα τηλεοπτικά κανάλια, η θερμοκρασία χρώματος πρέπει να ρυθμιστεί σε περίπου 5500K. Κατά αυτόν τον τρόπο, οι εικόνες στις επιδείξεις των οδηγήσεων θα είναι πραγματικές μετά από διαβιβασθείς από τα βιντεοκάμερα.

γωνία εξέτασης 3、

Όσον αφορά στους εξοπλισμούς επίδειξης, όσο μεγαλύτερη η γωνία εξέτασης, τόσο καλύτερη η παρουσιάζοντας επίδραση, και φυσικά τόσο μεγαλύτερο το πεδίο εξέτασης. Οι γωνίες εξέτασης μπορούν να διαιρεθούν σε τον οριζόντιο και τον κάθετο. Μέχρι τώρα, για τις επιδείξεις των εσωτερικών οδηγήσεων πλήρης-χρώματος, ο οριζόντιος και ο κάθετος μπορούν να είναι μεγαλύτερες από 140° και 100° αντίστοιχα. Για τις επιδείξεις των υπαίθριων οδηγήσεων πλήρης-χρώματος, ο οριζόντιος και ο κάθετος μπορούν να είναι μεγαλύτερες από 100° και 90° αντίστοιχα. Βάσει να δουν τη γωνία στα πλαίσια εξέτασης εικόνων σαφώς και εντελώς, τα χρώματα δεν μπορούν να είναι διαφορετικά προσέχοντας από τις διαφορετικές γωνίες εξέτασης. Αυτό συσχετίζεται κυρίως με τη ρύθμιση των RGB τσιπ κατά τη διάρκεια της ενθυλάκωσης των λαμπτήρων των οδηγήσεων. Μέχρι τώρα, υπάρχουν δύο τρόποι της ρύθμισης:

Πώς μπορεί η ποιότητα των επιδείξεων των οδηγήσεων

 

γκρίζα κλίμακα 4、

Όταν η αίσθηση των στρωμάτων στην οθόνη δεν είναι καλή και υπάρχει το φαινόμενο της απώλειας των εικονοκυττάρων έναντι των υλικών, αυτό σημαίνει ότι το γκρίζο επίπεδο είναι χαμηλό και η οθόνη δεν μπορεί να παρουσιάσει τα υλικά σαφώς με έναν πραγματικό τρόπο. Ο επαγγελματικός εξεταστικός τρόπος είναι να χρησιμοποιηθούν οι γκρίζες λουρίδες κλίμακας, μέσω των οποίων οι άνθρωποι μπορούν να δουν το γκρίζο επίπεδο σαφώς. Μέχρι τώρα, οι επιχειρήσεις μπορούν να πραγματοποιήσουν τη δεκαεξάμπιτη γκρίζα κλίμακα. Στο μέλλον, θα φθάσει σε 18bit. Οι ακόλουθες εικόνες παρουσιάζουν γκρίζες λουρίδες κλίμακας που χρησιμοποιούνται για τη δοκιμή:

Πώς μπορεί η ποιότητα των επιδείξεων των οδηγήσεων

 

 

5、 αναζωογονούν το ποσοστό

Εάν το τρεμούλιασμα εμφανίζεται πότε οι άνθρωποι προσέχουν τις επιδείξεις των οδηγήσεων και εάν οι σκοτεινές γραμμές εμφανίζονται όταν χρησιμοποιούμε τις κάμερες για να κάνουμε έναν πυροβολισμό, αυτό μέσα αναζωογονήστε το ποσοστό είναι χαμηλός. Αναζωογονήστε το ποσοστό μεγαλύτερο από 300Hz δεν θα επηρεάσει την επίδραση εξέτασης των ανθρώπων. Εντούτοις, εάν η παρουσιάζοντας επίδραση είναι καλή χρησιμοποιώντας τις κάμερες ή τα βιντεοκάμερα, αναζωογονήστε το ποσοστό θα είναι επάνω από 2000Hz. Οι ακόλουθες εικόνες παρουσιάζουν τη σύγκριση μεταξύ υψηλός και χαμηλός αναζωογονούν το ποσοστό:

Πώς μπορεί η ποιότητα των επιδείξεων των οδηγήσεων

 

 

αντίθεση 6、

Όταν προσέχουμε τις εικόνες στις επιδείξεις των οδηγήσεων, μερικές φορές θα αισθανθούμε ότι είναι λίγο άσπροι και γκρίζοι, όπως τη γάζα που καλύπτει σε τους. Αυτό σημαίνει η αντίθεσή ότι τους είναι χαμηλή. Συνήθως, η αντίθεση δεν μπορεί να είναι χαμηλότερη στις 1000:1. Η αντίθεση συσχετίζεται κυρίως με την ενθυλάκωση των λαμπτήρων των οδηγήσεων και το σχέδιο των μασκών ενότητας. Η αντίθεση των λαμπτήρων των οδηγήσεων στους μαύρους κατόχους είναι πολύ υψηλότερη από αυτή των λαμπτήρων των οδηγήσεων με τους λευκούς κατόχους. Οι ακόλουθες εικόνες παρουσιάζουν σύγκριση επίδρασης:

Πώς μπορεί η ποιότητα των επιδείξεων των οδηγήσεων

 

 

ομοιομορφία 7、

Η εμφάνιση των σημείων και του μωσαϊκού στις επιδείξεις των οδηγήσεων σχετικές κυρίως με την ομοιομορφία φωτεινότητας και χρώματος των λαμπτήρων των οδηγήσεων. Μπορούμε να ελέγξουμε την ομοιομορφία φωτεινότητας και χρώματος των επιδείξεων των οδηγήσεων με τη δοκιμή των RGB και άσπρων χρωμάτων τους. Οι ακόλουθες εικόνες παρουσιάζουν σύγκριση δοκιμής και επίδρασης:

Πώς μπορεί η ποιότητα των επιδείξεων των οδηγήσεων

 

Πώς μπορεί η ποιότητα των επιδείξεων των οδηγήσεων

 

Μετά από να ξέρει τις λειτουργίες, μια υψηλής ποιότητας επίδειξη των οδηγήσεων πρέπει επίσης να έχει τη καλή απόδοση. Μπορούμε η απόδοσή της μέσω των ακόλουθων μεθόδων.

(1) εικονοκύτταρα、 εκτός ελέγχου (κάτω από την εξουσιοδότηση)

Τα εικονοκύτταρα εκτός ελέγχου μπορούν να διαιρεθούν σε εικονοκύτταρα κανονικά διακοπτόμενα. Ο ακόλουθος πίνακας παρουσιάζει τα πρότυπα και κατηγορίες σε αυτήν την βιομηχανία:

Πώς μπορεί η ποιότητα των επιδείξεων των οδηγήσεων

 

Με την ανάπτυξη των επιδείξεων των οδηγήσεων υψηλής ανάλυσης, δεν μπορούμε πλέον να εφαρμόσουμε αυτά τα πρότυπα για να τα κρίνουμε. Τα πρότυπα πρέπει να είναι υψηλότερα, με το ποσοστό εικονοκυττάρων εκτός ελέγχου κάτω από 1X10-5

(2) επίπεδα、 προστασίας και ασφάλεια

Τα επίπεδα προστασίας μπορούν να διαιρεθούν σε αδιάβροχα επίπεδα και dustproof επίπεδα. Όσο μεγαλύτερος ο αριθμός IP, τόσο πιό υψηλά τα επίπεδα προστασίας. Ο ακόλουθος πίνακας παρουσιάζει τα πρότυπα σε αυτήν την βιομηχανία:

 

Πώς μπορεί η ποιότητα των επιδείξεων των οδηγήσεων

afety μπορεί να αντιπροσωπευθεί από τις ακόλουθες πτυχές: 1. Ρεύμα διαρροής (όταν πρέπει να είναι εκτιμημένο voltageX1.1, το ρεύμα γήινης διαρροής ≤3.5mA 2. Διηλεκτρική δύναμη (υπό τον όρο της δοκιμής 1500V, 1min χωρίς διακοπή μόνωσης).

(3) κατανάλωση ενέργειας、 και ενεργειακή αποδοτικότητα

Με τη μείωση της κατανάλωσης ισχύος και τη βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας, μπορούμε να χαμηλώσουμε τη θερμοκρασία και να παρατείνουμε τη διάρκεια ζωής των επιδείξεων των οδηγήσεων.

Εάν η θερμοκρασία είναι 10℃ χαμηλότερα, η διάρκεια ζωής θα διπλασιαστεί. Η μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και η βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας μπορούν να είναι

πραγματοποιημένος μέσω των ακόλουθων πτυχών:

Οδηγήσεις ένα、 με τη χαμηλή αξία Vf

Σταθερό τρέχον ολοκληρωμένο κύκλωμα οδηγών Β、 με τη χαμηλή αξία Vds

PCB Γ、 με τη χαμηλή σύνθετη αντίσταση

Τάση εργασίας ενότητας Δ、: 4.2V 3.8V

Αποδοτικότητα μεταφοράς παροχής ηλεκτρικού ρεύματος μετατροπής Ε、 PFC≥0.95 (≥ 0,85)

(4) αξιοπιστία、

Ακόμα κι αν η επίδραση μιας οθόνης των οδηγήσεων είναι πολύ καλή, εάν η αξιοπιστία και η σταθερότητά της είναι χαμηλές, η ποιότητά της είναι επίσης πολύ χαμηλή. Για

βελτίωση της αξιοπιστίας, μπορούμε να εστιάσουμε στις ακόλουθες πτυχές:

Μια υλική επιλογή、: Υλική ανάλυση

Θερμικό σχέδιο Β、: διασκεδασμός θερμότητας και διανομή

Πλεονασμός Γ、: παροχή ηλεκτρικού ρεύματος μετατροπής, ελεγκτής και κύκλωμα PCB

Υλική ανοχή Δ、: 20% περιθώριο

Δοκιμή επαλήθευσης προσομοίωσης Ε、 για την αξιοπιστία: διάρκεια ζωής, επικύρωση

Μετά από την ανωτέρω μελέτη, όταν προσέχουμε μια οθόνη των οδηγήσεων, ξέρουμε πώς να ελέγξουμε την ποιότητά της και η κατηγορία της. Επομένως, θα επιλέξουμε τελικά ένα προϊόν καταλληλότερο σε μας με μια υψηλή απόδοση δαπανών.

Χρόνος μπαρ : 2018-02-14 22:14:59 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen ChinaStar Optoelectronic Co., Limited.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jason Guan

Τηλ.:: +86 134 3062 7247

Φαξ: 86-755-32817186

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)